2013. május 30., csütörtök

"English is fun" so learn :P

 English is fun.. Nah igen ez tényleg valahogy így is van. Én már 7 éve tanulok angolt és már elég jól is megy :P Igen az angol mókás, legalábbis egy ideig :P Majd jönnek az igeidők kifejezések stb. Én ennek ellenére szeretem és a másik dolog, hogy hasznos is az angoltudás. Manapság már szinte mindenhol találkozunk vele és tudjuk használni, hiszen az angol világnyelv.
Én is gondolkoztam azon, hogy akár majd egy angol nyelvű bejegyzéssel is próbálkozhatnák. Bár biztos rengeteg hiba lenne benne talán majd egyszer megpróbálom.
A legközelebbi viszont látásra :)

                                                                    ~Norby~

2013. május 29., szerda

Na megvan a Fizika is :))

 Éééés igeeeen.. Végre megírtuk a Fizika dolgozatot és nagyon jól sikerült. Bár ezen kívül a mai nap még írtunk felmérőt magyarból és kémiából de mind jól ment.. Tehát nagyon jó napom van. Remélem nektek ugyanígy legalább olyan jó napotok van mint nekem :P

2013. május 28., kedd

Vicc#




A lány bemutatja új pasiját a szüleinek, akik szívélyesen meghívják őt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, a kutya az asztal alatt - és elkezdenek vacsorázni. A srác egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát - tartja-tartja, de nem megy tovább, fingik egy nagyot.
- Buksi! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és a pasinak hatalmas kő esik le a szívéről, hogy mindenki azt hiszi, a kutya volt az.
Esznek tovább, de egy idő után megint érzi a kínzó ingert - ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát.
- Buksi! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, és a fickó kis idő múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa:
- Buksi, most már tényleg menj el az asztal alól, mert ez a fickó még a végén rádszarik!

-----------------------------------------------------------------------
Ékszerrablás volt, kiérkeznek a rendőrök, és rögtön elkapnak egy gyanús részeget. Mikor kérdezik a rablásról semmit nem akar bevallani. Az egyik rendőr azt javasolja, hogy vigyék a közeli tóhoz, majd ott szóra bírják valahogyan. A tóhoz érve megkérdezik belenyomják a fejét a vízbe, aztán kihúzzák:
- Na, mondd meg, hol vannak az ellopott ékszerek!
A részeg nem mond semmit.
Újra bemerítik a fejét a vízbe, most már kicsit hosszabb ideig.
- Hol vannak az ékszerek?
A részeg megint csak némán néz, semmit nem válaszol.
Újból belemerítik a vízbe, de sokáig ott tartják, mígnem elkezdi rázni a kezét, jelez valamit. Kihúzzák, majd most biztosan vallani fog.
- Na mondjad, hol vannak azok az ékszerek!
- Nem tudom, de kérem hívjanak inkább egy búvárt, mert nem látok el egészen a tó fenekére!
-----------------------------------------------------------------------
A kórházban egy beteg székrekedéssel küszködik. Az orvos végül hashajtó alkalmazása mellett dönt, szegény beteg kap is egy hatalmas adagot. Hamarosan rá is jön a hasmenés, de már nem jut el a WC-ig. Zavarában végül úgy dönt, megszabadul a "bizonyítéktól". Becsomagolja egy lepedőbe, és kidobja a nyitott ablakon, egyenesen egy részeg fejére.
A kórház portása nagy kiabálásra figyel fel, kirohan, és azt látja, hogy a részeg harciasan dülöngél a járda közepén, nyakában a kétes tisztaságú lepedővel.
- Hát magával meg mi történt? - kérdi tőle.
- Megtámadott egy szellem, de én a szart is kivertem belőle!
-----------------------------------------------------------------------
Jézus sétál a Váci utcán. Köré gyűlnek az emberek, és csodálják.
Jézus odalép egy vakhoz, ráteszi a kezét a vak szemeire, mire az rögtön látni kezd. Odalép egy sükethez, ráteszi a kezét a süket füleire, az rögtön hallani kezd. Jézus odalép a cigányhoz... mire az rémülten hátrál:
- Hozzám ne nyúlj, rokkantnyugdíjas vagyok!
-----------------------------------------------------------------------
Minden reggel elmegy a vámpír a boltba és kér 5 liter vért. Ez így megy minden nap, de egyszer a vámpír inkább egy kiló kenyeret kér.
- De vámpír, minek neked a kenyér???
- Hááát... az utca végén baleset történt és most megyek mártogatni!
-----------------------------------------------------------------------

Jól ment a Matek de mi lesz a Fizikával ???

 Igen.. A matek dolgozat nagyon is jól ment, jobban mint vártam. Holnap azonban jön a másik mumus...
A FIZIKA... Nem várom de sajnos meg kell írni. Nah remélem jól fog sikerülni az is. Most megyek egy kicsit gyakorolni hátha jól fog menni.
 Remélem ti (legalábbis akik írnak) túl vagytok már a féléviken :P Na sziasztok és kellemes délután kívánok.
 
Norby

2013. május 27., hétfő

Az a fránya matek doga!

 Hát a mai napon a holnapi matek dogára való készülés fogja kitölteni szóval elnézést ha ma csak ez az egy bejegyzésem lesz :'(
 Hát kb én is így leszek :P
Nah jól van nah. Azért kellemes hétfő délutánt kívánok sziasztok!

2013. május 26., vasárnap

Szép lány

 Ha jól tudom ő egy koreai énekesnő ( IU ).
PUBLISHED by catsmob.com




Lányok, gyakrabban hordhatnátok ilyesmit--hát szerintem nem...

 Nos megvan azokról a véleményem akik ilyen ruhákat hordanak.. Rájuk van egy elég odaillő szó melyet nem szívesen említek de azért elmondom hogy "K" betűvel kezdődik...
 jah és itt van amiről megvan a véleményem (bocs a reklámért):

Egy kis előrevetítés

  Most előrejeleznék valamit nektek. Hamarosan itt a suli vége jön a nyár és lehet menni kirándulni.
 Na, nálunk sincs ez másképp éppen ezért a nyári vakáció három hónapja alatt talán egyáltalán nem fogok tudni bejegyzést írni. Már a vakáció első napjaiban megyek kirándulni de az hogy hova majd később lesz említve egy külön cikkben :P
  Szóval megbízható embereket keresek legalább egyet aki helyettesíteni tudna a vakáció ideje alatt, bejegyzéseket írogatva. Várom a jelentkezőket (már ha lesznek ilyenek egyáltalán; nagyon kétlem ami azt illeti) a nyárra vagy tovább is akár hogy helyettesítsenek és színezék a blog egyelőre nem túl színes világát.

Holnap hétfő..DE biciklizni jó :))

 Nah igen holnap sajnos újra hétfő van kezdődik a suli megint és sokaknak a munka. Nah de ettől nem kell elszontyolodni, hiszen annyi mindent lehet csinálni még.
 Én például ma nagyapáméknál voltam falun. Biciklivel mentem el hiszen ezen a dimbes-dombos vidéken nincs is olyan messze csupán 12 km-re. Nah igen arra fele nem is volt semmi gond, de vissza szakadt az eső de ennek ellenére jól esett biciklizni. És amint hazaértem látjátok meg is írtam ezt a bejegyzést amit épp olvasol :))
Nos tehát még további kellemes hétvégét (vasárnapot) kívánok mindenkinek.

                                                                 Üdv: Norby

2013. május 25., szombat

Elnézést!

 Sziasztok! Először is bocsánatot szeretnék kérni amiért nem írtam hosszú ideig a blogra, de két nyomós okom is van rá. Az egyik hogy egy nagyon nehéz verseny döntőjére készültem, ez felemésztette időm nagy részét, és hát a másik ok, hogy a számítógépem tápegysége elromlott és csak tegnap délután lett megjavítva.
Szóval elnézést kérek még egyszer.

                                                                        Üdvözlettel:
                                                                                  Norby

2013. május 15., szerda

Pünkösd

 Sziasztok! Mint tudjuk (legalábbis a katolikusok) közeledik pünkösd ünnepe.
 Ahol én lakok nem messze van egy zarándokhely, melyhez minden évben több ezren megyünk/mennek. Ez a hely Csíksomlyó. Idén nem megyek, azonban jövőre el szeretnék menni.

  Általában ilyen szokott lenni:)
 És ez csak egy része a zarándokoknak :)
 Nos nem tudom ki mennyire vesz ezt az ünnepet komolyan, mindenestre minden ünneplőnek kellemes pünkösdi ünnepeket kívánok :P

                                      ~~Norby~~

Zene

  Biztosan sokan ismerik, én mindenesetre nagyon szeretem ezért is ajánlom nektek :P

                       Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=qKggnBh2Mdw

Remélem tetszeni fog :))

2013. május 14., kedd

Jelentkezz szerkesztőnek!

  
Légy szerkesztő most!!


Sziasztok! Mivel úgy gondolom, hogy ezt a blogot minél jobban kellene használni illetve felhasználni úgy döntöttem, hogy ezentúl bárki szerkesztője lehet a blognak. Amennyiben szerkesztő szeretnél lenni, a "Légy te is szerkesztő" oldalon írd meg az e-mail címed valamint néhány szót magadról. Nem kötelező minden nap legalább 5-6 bejegyzést írni de azért jó lenne ha írnál legalább hetente 1-2 bejegyzést.. :P Remélem lesznek érdeklődő. :D

~~Norby~~

Suli


Megint csak egy iskolával kapcsolatos bejegyzéssel jövök.
 Egy kérdésem lenne melynek örülnék ha nem maradna megválaszolatlanul mint egy másik bejegyzésbeli kérdés. Nektek melyik a kedvenc tantárgyatok és mit utáltok (már aki suliba jár még :P)?
 Én személy szerint a matekot ki nem állhatom, azonban a tornát nagyon nagyon szeretem. Fel is cserélném a két tantárgy óraszámát :P
 A sulival amúgy nincs bajom az amúgy is kell az embernek, mert hanem mi lenne belőle de az a sok unalmas óra fárasztó tud lenni. Főleg ha minden nap legalább 7 néha 8 órád van...
 Nah hát én feltettem egy pontosabban kettő kérdést, remélem válaszok is lesznek.
 Addig is viszlát.

                                              ~~Norby~~

Dolgozatok:((

  Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ki nem állhatom a dolgozatok időszakát. Egy csomó egymásra halmozódott vizsga meg felelés. Ez nálam úgy szokott lenni hogy egy fél órát tanulok mindenből, majd óra előtt félek hogy milyen rossz jegyet fogok kapni és végül meg 9-10-est kapok xDD Vagy nem:P
Tudom a jegy nem minden de azért jó ha magas jegyet kapunk xDD
 Jah és mg csak egy hozzáfűzés kép formájában :))
                         Üdvözlök mindenkit, jó napot kívánok és sok sikert azoknak akik még a dolgozatok időszakában vannk.
                                                                    ~~Norby~~

2013. május 13., hétfő

Zene

 Sziasztok! Az egyik kedvenc dalomat osztanám meg veletek (bár legnkább a jazz-et szeretem ez nagyon tetszik). Ez nem maás mint az EDDA-tól az Álmodtam egy világot..

http://www.youtube.com/watch?v=qqrlbCUUyls

Véleménykérés

 Sziasztok bár most indult az oldal de azért látom hogy már van 1-2 követő. Most egy egyszerű véleményt szeretnék kérni tőletek. Mit szólnátok hozzá ha készítenék egy amolyan kérdezz-felelek szobát? Várom a véleményeket. :))

Vicces képek





Viccek #1

Egy pasas ül a bárban, és láthatóan nagyon szomorú. A mixer megszólítja:
- Miért szomorkodik, uram? Tegnap este még nagyon fel volt dobva, mikor azt a csinos nőt ölelgette!
- Hát igen. Fel is mentünk a nő lakására, megittunk néhány pohár pezsgőt. Azután azt mondta: "Dezső, vedd le a ruhámat!", majd később: "Dezső, vedd le a melltartómat!", végül: "Dezső, vedd le a bugyimat!"
- Maga mázlista! Csodás volt, mi?
- Bizonyára, de nem sokat láttam, mert az a böhöm Dezső mindent eltakart!


- Miért volt olyan boldog Ádám és Éva a Paradicsomban?
- ???
- Mert egyiküknek sem volt anyósa.

Egy nő elmegy a plébánoshoz:
- Tisztelendő úr, van két nőnemű papagájom, akik bár tudnak beszélni, de mindig csak azt mondják, hogy: "Ribancok vagyunk, dugni akarunk!"
A plébános elgondolkodik, majd azt mondja:
- Tudja mit, hozza el hozzám, nekem van két hím papagájom, akik éjjel-nappal a Bibliát olvasgatják és imádkoznak, biztos jó hatással lesznek rájuk.
A nő elviszi a papagájokat a plébánoshoz. Amikor a két lánypapagáj meglátja a két fiúpapagájt, így szólnak:
- Ribancok vagyunk, dugni akarunk!
Az egyik fiúpapagáj ránéz a másikra:
- Na végre, eldobhatjuk a Bibliát, imáink meghallgatásra találtak!

Az órán kérdi a tanár, tud-e valaki példát mondani a beszélő állatokkal kapcsolatban. Móricka azonnal jelentkezik is:
- Nekünk otthon beszélő halaink vannak. Tegnap este is hallottam ahogyan mondta az egyik a másiknak, hogy "Ne harapdáld úgy a farkam mert szétrúgom az akvárium oldalát."



2013. május 12., vasárnap

Ajánló

  Most egy másik blogot szeretnék bemutatni, melynek én is szerkesztője vagyok, de azon nem egyedül :P
Ez is egy nagyon jó blognak mondható, nemhiába a neves is FirstBlog, vagyis az első mindközül. Kissé másabb stilusú blog mint amilyennek ez készül, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. Mindenesetre itt a cime nézzétek meg és ha tetszik akkor iratkozzatok fel rá: raindrop97.blogspot.ro .
 Jó szórakozást és jó éjszakát :P


Elindultunk!!

  Végre sikerült elinditani egy új blogot, melyben megpróbálok majd egy kis kikapcsolódást nyújtani a látogatóknak. Remélem mihamarabb népszerű lesz a blog és rengetegen fogják majd használni és kedvelni. Jó szórakozást a lassan de biztosan épülő blogomon.

                                                                  Üdv: Norby