2013. augusztus 29., csütörtök

United States of Bacon

 
Sziasztok! Nemrég láttam egy olyan műsort, amelynek témája és címe ugyanaz volt, mint a bejegyzésem címe. Érdekes dolognak találom azokat a tényeket, felméréseket, hogy az amerikaiak több mint fele több kalóriát visz be a szervezetébe naponta mint kellene vagy hogy az amerikaiak eszik a legtöbb gyors kaját stb. Evvel kapcsolatban pedig azt is hallottam, hogy az amerikaiak halálba eszik magukat...
 Érdekesen hangzanak ezek a dolgok, de én azon gondolkodtam el, hogy ez vajon miért van?
 Talán az emberek tényleg ennyire nem törőnek magukkal? Esetleg annyira rohanó világban élnek, hogy nincs idejük normális, egészséges ételeket készíteni és enni? Vagy talán csak azért, mert megengedhetik maguknak, hogy minden nap "mekiben" és egyéb gyors éttermekben egyenek?
 Ezekre a kérdésekre próbálok meg választ keresni de végülis nem tudom mi lehet az igazság.
 Talán egy csipet mindből...

Jó reggelt

Jó reggelt kívánok minden kedves olvasómnak :)

2013. augusztus 28., szerda

Indul a suli-buli

 Sziasztok! Tudom, hogy nagyon rég írtam bejegyzést de sajnos a gépem abszolút tönkrement... Nem tudom mikorra lesz rendbe hozva így addig nem is fogok tudni rendszeresen írni, pedig nagyon szeretnék... Ez a bejegyzés is egy kölcsönkért laptopról lett írva.
 Na de most a magyarázkodásnak vége, hisz ennek a bejegyzésnek nem erről kell szólnia :D Igen indul a suli lassacskán. Van aki örül neki van aki nem, én személy szerint nem bánom. Olvastam blogokat amikben tanulási tippeket, tanácsokat adtak, ezért erről nem írok, nehogy úgy tűnjön a dolog, hogy másolok más blogokról :)
  Szó ami szó kezdődik az iskola. Újra nap, mint nap találkozunk a barátainkkal, és tulajdonképpen visszatérünk második otthonunkba.
 Lassan vége van a vakációnak, és a sulikezdésig azt hiszem nem fogtok tőlem több iskolával kapcsolatos bejegyzést látni :)
 Élvezzétek ki még a vakáció idejének utolsó mézédes cseppjeit mert hamarosan hátatokra kerül az a nehéz iskolatáska, no meg persze az enyémre is :)
 További kellemes vakációzást kívánok minden diáknak!
  

2013. augusztus 21., szerda

Jó éjt! :)

Sziasztok!
Látom,elég nagy csönd van errefelé. :( Norbi eltűnt (megint-Föld hívja Norbit,merre vagy? Az előző bejegyzésedben ígértél valamit az olvasóknak :P),úgyhogy szerettem volna kicsit feldobni a blogot egy új poszttal,de most ennél többre nem futja. Épp most jöttem ki a zuhany alól,mindjárt megyek is aludni.

Jó éjszakát Nektek is,szép álmokat! :D

2013. augusztus 12., hétfő

Köszönjük! :)

Sziasztok!
Nemrég,amint felnéztem Bloggerre örömmel láttam,hogy a PainKiller blogot éppen ezren látogatták meg! :D Köszönjük!


2013. augusztus 8., csütörtök

Újra itthon :)

 Sziasztok! Ma értem haza de hétfőn újra megyek.. Na de úgy tűnik, hogy a következő utazáson már gépközelben is leszek, így hát van jó hírem is amint látjátok :)
 Dórinak külön szeretném megköszönni hogy rá tudta venni magát egy bejegyzésre :)
 Jó estét kívánok nektek és szép álmokat! Sziasztok!

Music on,world off!

Sziasztok!
Elég rég írtam már ide bejegyzést... Látom Norbi megint utazik (?),úgyhogy gondoltam hozok nektek néhány zenét,amiket mostanság hallgattam. :)

Kattints a továbbra:

2013. augusztus 5., hétfő

Utazás :)

 Sziasztok! Holnap újra elutazom tehát nem tudok simét bejegyzéseket írni. Ez a nyár már csak ilyen lesz úgy néz ki... Úgyhogy sajnálom de ki kell bírjátok nélkülem egy pár napig.
 Kellemes hétfői napot kívánok nektek és habár most indul ez a hét azért ha jobban belegondolsz közelebb van a hétvége mint gondolnád :))
 Sziasztok! Az iskolásoknak további kellemes vakációt kívánok és akik dolgoznak annak kitartás és energiát  no meg persz jó kedvet egész hétre :P


2013. augusztus 3., szombat

Kellemes hétvégét!

 Sziasztok! Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek :) Nekem elég jól telik. Ma elmentünk halászni és egy csomó halat fogtunk :) Remek vacsora lesz :))
 Kellemes napot és hétvégét:)

2013. augusztus 2., péntek

Új külalak!

 Szaisztok! Nos gondoltam egy kicsit megváltoztatom a blogom kinézetét és színesebbre cserélem, de valamiért mégis egy ilyen kicsit sötét formánál maradtam :)
 Nos remélem tetszik nektek, de ha nem akkor várok bármilyen kritikát :P

Kellemes pénteki napot kívánok nektek augusztus másodnapján:)

Noby

2013. augusztus 1., csütörtök

Pihenőidő

 Nos hazaértünk a sátorozós kirándulásból! Nagyon szuper volt, rengeteget szórajoztunk, halásztunk, röhögtünk, esti tábortűz és minden ami belefér :))
 Most hullafáradtan hazaérve pihenek egy adagot :P
 Kellemes estét! Sziasztok!