2013. július 15., hétfő

Painkiller-The Game

 Sziasztok! Arra gondoltam, hogy írok egy kicsit egy játékról ami tulajdonképpen ihletet adott ennek a blognak a létrehozására :P
 Ez amint  a cím is mutatja a Painkiller nevű játék :)
Painkiller azaz fájdalomcsillapítás Daniel Garner módra nevű számítógépes játékot első ízben 2004április 12-én rakta össze közös produkcióval DC és a PCF. A játék grafikus motorját a lengyelPeople Can Fly nevű cég készítette, a programozási részét a DreamCatcher.
Történet:
A játék elején kiderül, hogy a nehéz és hosszú komédiát, egy bizonyos Daniel Garner nevű fiatalemberrel kezdjük, aki autóbalesetet szenved, a feleségével együtt meghalnak. Daniel felébredése után találkozik a fénylénnyel a túlvilágon, amely megmondja neki, hogy szerezheti vissza kedvesét. Ahhoz hogy újra a feleségével lehessen, le kell győznie Lucifer négy tábornokát. Útja során találkozik egy Éva nevű lélekkel akiről később kiderül,hogy ő Az Éva. Amikor legyőztük a négy tábornokot, megjelenik Lucifer, és elragadja Évát a pokolba. Ekkor megjelenik a fénylény, és közli velünk hogy teljesítettük a feladatunkat és vár minket a mennyország. Daniel azonban elutasítja, mert az a szándéka, hogy elmenjen a pokolba és felkeresi Lucifert hogy végezzenek vele. Miután Daniel végzet Luciferrel a pokolban, megjelenik Alastor, akiről azt hittük, hogy meghalt. A játék végén Daniel tüzet nyit a seregnyi démonra.

Ennek a játéknak több része van, ezért a Ctrl+C, Ctrl+V helyett injkább csak egy linket adok, ahol többet olvashattok :P
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Painkiller_(videoj%C3%A1t%C3%A9k)

 Azt nem tudom megmondani, hogy milyen is a játék mivel még nem játszottam vele, de ti nyugodtan kipróbálhatjátok ha akarjátok, hisz a neten bármikor megtaláljátok és letölthetitek.

 Ezzel búcsúzom és kellemes délutánt kívánok nektek!

Norby

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése