2014. február 14., péntek

Nők, nők, mindig azok a fránya nők...

 Sziasztok! Hát mai témám, bejegyzésem címéből sejteni lehet a nők, legalábbis egyes kedves kis egyedek stílusa viselkedése és a többi :D
 Nem olyan rég elég érdekes tapasztalatom volt egy lánnyal amit úgy gondolom nem is olyan rossz ötlet megosztani veletek.
 A következők történtek: egy rendezvényen megláttam egy lányt és hát ott helyben lebilincselt, egyszerűen nem tudtam ellenállni neki, beleszerettem abba az aranyos mosolyába. Nem volt mit tenni, muszáj volt odamenjek hozzá és szóba elegyedjek vele. Minden ment simán jól elbeszélgettünk láttam rajta hogy be is jövök neki szóval semmi gond nem volt.
 A lényeg hogy nem sok időre rá terveztem hogy elhívom egy randira, persze időközben megtudtam néhány dolgot róla, hogy miket szeret, így például, hogy szereti a humoros komikus dolgokat. Akkortájt pont egy humorestet szerveztek na mondom, erre én elviszem. Igen el is hívtam már jó egy héttel azelőtt, hogy véletlenül se tervezzen be más programot akkorra.
 Szó ami szó biztos voltam magamban mindent gondosan megterveztem, erre 3 nappal az esemény előtt közli velem, hogy jó lesz biztos, de ne készülj semmi nagyra, mert pasim van...
Menj a pi***ba gondoltam, persze ilyen senkinek sem írnák (kivéve persze a legjobb haverom xD) , de aztán így végül is lemondtam a dologról, de még most sem értem az egészet, már csak azért sem, mert a randira való meghívás után jött össze a pasival.
 Na jó itt kiakadtam abszolút össze voltam zavarodva, hogy mi a francot ronthattam el? Szóval én nem tudom vagy tényleg ennyire k**vák a csajok (tisztelet a kivételnek persze) vagy csak én vagyok egy balf*sz és mindig ezeket fogom ki?? Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor így átverődsz, az nem valami kóser érzés...
 Hát ennyi lenne a rövidke kis történetem egy lánnyal, akinek sikerült jól kikészítenie.. Ha ti is jártatok hasonlóképpen akár fiú legyél, akár lány (mert hát köztünk is van egynéhány barom), akkor őszinte részvétem..
 Evvel kívánok kellemes estét (vagy napot, ki mikor olvassa :D) mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése