2013. június 5., szerda

Filmek,sorozatok

 Sziasztok! Ma néhány filmről és sorozatról fogok írni. Nem tudom nektek milyen stílusú filmek jönnek be, de hát kommentelni lehet :P Szóval egyútal kérdezlek benneteket, hogy melyik a kedvenc filmetek/sorozatotok vagy műfajotok  :)

 Nos nekem több kedvencem is van...

Legelőször egy trilógiát említek mely nagy kedvencem, s mindenkinek ajánlom aki szereti a kalandos, fordulatos filmeket. Nos ez a film nem más mint A Gyűrűk Ura. Három része van:
1. A gyűrű szövetsége
2. A két torony
3. A király visszatér
 Lényege, hogy egy sötét nagyúr (Sauron) megalkotta a hatalom gyűrűjét melynek alárendeltjei voltak más gyűrűk hordozói. Egy nagy csatában a Végzet hegyének mezelyén, Mordor szívében Izildur (az emberek nagy királya) legyőzte Sauront, úgy hogy levágta kezéről az egy gyűrűt.
 Ez a gyűrű előszőr így Izildurhoz, utána Gollamhoz, majd Bilbohoz és végül Zsákos Frodóhoz került. Ő egy bátorszívű hobit, aki fel akarja fedezni a világot, s szíve vágyik sok kaland után a Megyén kívül. Így ő lesz az egy gyűrű hordozója, s feladata, hogy elpusztítsa azt megtörve azzal Saouron uralmát s birodalmát.
 Most talán zavarosnak tűnik a történet, de ha megnézed a filmet minden érthetőve válik szóval ajánlom nektek a trilógiát :)


 A másik amiről írni fogok most bár nem részletezem egy sorozat, melyet mostanában nagyon megszerettem.
Valószínűleg sokan ismerik ez a sorozat nem más, mint a Dr. House. Igen ezt a sorozatot már nemigen lehet látni a tv-ben, régebben ha jól tudom a TV2-n ment.
 Ennek okán most nem is részletezem csupán megemlítem. Mint gondolhatjuk főszereplője egy orvos ( Dr. House) és kis csapata akik különböző eseteket oldanak/próbálnak megoldani.
 Nagyjából ennyi :P Aki kíváncsi rá nézze meg az interneten megtalálhtó az összes epizód.

Na tehát várom a hozzászólásokat mint mindíg. Aki bármilyen jó filmet ismer kérem ossza meg velem hisz én is szeretek filmezni :P 
Kellemes délutánt kívánok,
~Norby~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése